De Klussenier Bjorn Paans
De Klussenier Bjorn Paans

Industrieweg 164
5683 CG Best

Dien uw offerte-aanvraag in   

0499 70 02 32
06 4880 7545
bjornpaans@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 78526019

Even voorstellen

Ik ben Bjorn Paans en met mijn klusbedrijf De Klussenier Bjorn Paans ben ik gevestigd in Best. Voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in Best, Eindhoven, Sint-Oedenrode en omgeving sta ik voor u klaar.

U kunt bij mij terecht voor vele verschillende soorten werkzaamheden. Als veelzijdig vakman ben ik in staat om het overgrote deel van de werkzaamheden in en rondom uw woning uit te voeren. Denk hierbij aan projecten van meerdere weken zoals het renoveren van de badkamer, een toilet verbouwing en het plaatsen van keukens. Verder kunt u ook bij mij terecht bij kleinere opdrachten zoals het realiseren van bestrating, timmerwerk uitvoeren en het plaatsen van tuinhuizen.

Het leukste aan het werken als Klussenier vind ik de afwisseling van het werk, geen opdracht is hetzelfde. Ik vind het leuk om alle verschillende werkzaamheden te realiseren. Dat gaat mij ook goed af omdat ik een veelzijdige vakman ben. Daarnaast vind ik het belangrijk om nauwkeurig en netjes te werken. Door nauwkeurig en netjes te werken realiseer ik de beste resultaten voor u als klant. Daarmee wil ik ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent met de opgeleverde werkzaamheden. Verder kunt u rekenen op de voorwaarden die u bij De Klussenier mag verwachten. Zo breng ik altijd een vrijblijvende offerte uit, bereken ik nooit voorrijkosten en kunt u erop rekenen dat ik 12 maanden garantie geef op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Met het starten als Klussenier is de wens van mijn eigen klusbedrijf werkelijkheid geworden. Het werken met mijn handen is iets wat ik jaren met veel plezier doe en nog heel lang wil blijven doen. Uit het realiseren van de wensen van uw wensen in en rondom de woning haal ik veel voldoening. Ik heb, in de jaren voordat ik als Klussenier actief was, mijn ervaring opgedaan door onder andere te werken bij een aannemersbedrijf en in de geveltechniek. Hierdoor heb ik mijzelf breed ontwikkeld als vakman. Daardoor ben ik breed inzetbaar voor vele verschillende verbouw- en renovatiewerken.

Heeft u een opdracht voor een verbouwing of een renovatie in de omgeving van Best, Eindhoven of Sint-Oedenrode? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Daarna zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...